marți, 22 iunie 2010

Dan Diaconescu ....arestat!!!



Procurorii DNA susţin că Dan Diaconescu ar fi primit 30.000 de euro şi 4.200 de lei de la primarul comunei arădene Zarand, Ioan Moţ, pentru a nu difuza un material compromiţător despre averea acestu

La ora 15:00, conform agerpress, cei doi vor fi duşi la Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Dan Diaconescu, a ieşit, în această dimineaţă, din sediul DNA, cu catuşe la mâini. "Am fost tras pe sfoară. Sunt primul ziarist din România arestat pentru un promo", a spus Dan Diaconescu la ieşire din DNA. El a fost dus în arestul de la Cercetări Penale, după ce a fost reţinut de procurorii DNA.

Unul dintre avocaţii din dosar a afirmat că ordonanţa de reţinere a fost emisă de procurori la ora 06.00. Dan Diaconescu, a fost audiat de procurorii DNA timp de aproximativ 15 ore. Doru Parv, acuzat de complicitate la şantaj, a fost adus la DNA în noaptea de luni spre marţi pentru a fi audiat în dosarul în care este anchetat şi Dan Diaconescu. Cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, a spus unul dintre avocaţi, azi-dimineaţă, el susţinand că ţinta acestui dosar este Dan Diaconescu.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails
 
Noutati vedete,horoscop creditosBlogger Templates creditos Templates by lecca 2008 .....Top