luni, 1 martie 2010

Gabriela Vranceanu Firea indoliata








Gabriela Vranceanu Firea,prezentatoarea de la Antena 1,a suferit un soc atunci cand sotul sau,atletul Rasvan Firea ,a trecut in nefiinta datorita atacului cerebral survenit in urma unui transplant de rinichi.Acesta avea 54 ani si a decedat pe data de 24 ianuarie 2010.
Stirista s-a intors la redactie crezand ca va depasi mai usor momentul teribil prin care a trecut ,insa colegii spun ca este foarte afectata inca ,facand caderi de calciu repetate.
Gabi Firea a plâns mai tot timpul pe 27 ianuarie ,atunci cand a avut loc inmormantarea, şi cu glasul stins în lacrimi, aceasta a spus de câteva ori: „Nu pleca, te rog să nu pleci!”.
Deşi, iniţial, stabilise ca înmormântarea să aibă loc la ora 13.30 la cimitirul Sf. Vineri din Capitală, pe ultima sută de metri, Gabi, care şi-a dorit să aibă parte de intimitate, a decalat ora slujbei religioase la 11.00.
Tudor, fiul în vârstă de 15 ani a lui Răsvan şi al Gabrielei a fost copleşit de durere, fiind ajutat de doi prieteni să stea în picioare.
Nici un străin nu a avut voie să se apropie de mormântul fostului mare atlet, Gabi cerând paznicilor ca toţi cei care vor să aprindă o lumânare soţului ei, să nu fie însoţiţi până la cavou.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails
 
Noutati vedete,horoscop creditosBlogger Templates creditos Templates by lecca 2008 .....Top