vineri, 12 februarie 2010

Tuba Buyukustun si Sami Saydan????





Dupa relatiile cunoscute de toti fanii cu cei doi actori si totodata colegi de breasla: Bulent Inal si Saygin Soysal ,actrita Tuba Buyukustun este in prezent iubita regizorului Sami Saydan.
Se crede ca cei doi se iubeau inca din timpul filmarilor serialului ASI IMPOTRIVA DESTINULUI unde actrita a jucat rolul care a pus-o in valoare si peste granitele Turciei alaturi de Murat Yildimir.
Relatiile acestora din urma au fost indelung discutate de fani.Majoritatea credeau ca actrita nu are o relatie in timpul serialului mai sus mentionat, fanii sperand la o relatie cu partenerul sau Murat ,insa Tuba se pare ca era implicata afectiv cu Sami ,care pe atunci era insurat.Dezamagirea ca actrita are o relatie cu altcineva decat si-ar dori fanii este cunoscuta pe forumuri.
Murat Yildimir se pare ca isi continua relatia cu sotia sa in timp ce Tuba si-a facut viata cu altcineva.
Fanii le doresc sa fie fericiti dar inca spera ca ei sa ia decizii mai bune.

2 comentarii:

George spunea...

Te iubesc foarte mult daca tu il iubesti pe Sami este treaba ta numai sa fi tu fericita pentru mine esti ca o sora iti doresc multa sanatate si fericire esti o persoana deosebita,minunata,nu se mai gaseste ca tine esti perfecta ,poate voi putea vreodata sa te intalnesc sa-ti spun cat de mult te iubesc sa ai grija de tine te pup si te imbratisez cu drag .. inima mea actrita mea preferata.

George spunea...

Tuba esti o fata deosebita minunata te iubesc atat de mult pentru mine esti ca o sora mai mare daca il iubesti pe sami este treaba ta important este sa fi tu fericita sanatoasa iubita sa ai tot ce iti doresti.... imi doresc atat de mult sa te intalnesc inima mea actrita mea preferata te iubesc te pup si imbratisez cu drag.

Related Posts with Thumbnails
 
Noutati vedete,horoscop creditosBlogger Templates creditos Templates by lecca 2008 .....Top