marți, 9 februarie 2010

Raduleasca ...o noua casatorie??



Semn că se află într-o altă etapă a vieţii şi că până şi ea s-a săturat de scandaluri, Răduleasca a încheiat seria declaraţiilor acide şi defăimătoare la adresa foştilor soţi: „Prima a fost o greşeală de tinereţe. Cea cu Ştefan pot spune că este o amintire frumoasă, iar cea cu Elan a fost cea mai complexă, pentru faptul că am stat împreună zece ani, pentru că avem un copil. Dacă ar fi să găsesc un cuvânt care să definească scurt căsnicia mea cu Elan, acela ar fi «Ayan». Cred că fiecare bărbat din viaţa mea a învăţat ceva de la mine. Cred că au învăţat cel puţin mai multe despre ei şi asta e cel mai important", a mai spus vedeta.
Cu toate acestea, Mihaela nu exclude posibilitatea celui de-al patrulea mariaj: „Se pot întâmpla multe în viaţa mea. Se poate ivi o nouă căsnicie, un alt copil", a declarat vedeta ieri, la matinalul de la Europa FM.
Vedeta, care s-a mutat la Monaco împreună cu fiul ei, Ayan, nu l-a neglijat nici pe iubitul ei, Dani, rămas în ţară. Mihaela susţine că întâlnirile lor nu au fost puţine. Şi că distanţa nu reprezintă o piedică în calea fericirii lor

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails
 
Noutati vedete,horoscop creditosBlogger Templates creditos Templates by lecca 2008 .....Top