miercuri, 7 aprilie 2010

Tatici batrani!





Warren Beatty avea 63 de ani atunci când a venit pe lume ultimul său copil, a cărui mamă este Annette Bening, iar Paul McCartney împlinise 61 când fosta soţie, Heather Mills, a adus-o pe lume pe cea de-a doua sa fiică, Beatrice.






Tot din seria taţilor de peste 60 de ani face parte şi cântăreţul Rod Stewart, care, la 61 de ani, întâmpina venirea pe lume a celui de-al şaptelea copil. Rod are şapte moştenitori, făcuţi cu cinci neveste.
Se pare că „Regele westernurilor“, Clint Eastwood, îi calcă pe urme lui Stewart, pentru că şi el are tot şapte fii, de la cinci femei diferite. Ultimul născut Eastwood a venit pe lume atunci când tatăl lui avea 65 de ani, iar mama, Dina Ruiz, doar 30.



Vedeta televiziunii americane, Larry King, a devenit părinte la vârsta de 66 de ani, fiind cel mai în vârstă tătic dintre vedetele enumerate. Actorul Gary Busey a avut primul copil în 1971, la 27 de ani. Anul acesta, în februarie, s-a născut cel de-al doilea fiul al său, Luke. Busey numără 65 de primăveri.

Pe lângă tăticii-seniori de peste 60 de ani, sunt şi exemple de vedete ceva mai tinerele la care a venit barza. Kevin Costner avea 54 de ani când a venit pe lume, în 2009, ultimul lui fiu, botezat Hayes. Recent, actorul a anunţat că el şi cea de-a doua soţie, Christine Baumgartner, vor deveni din nou părinţi, la vară. Acesta va fi cel de-al şaptelea copil al lui Costner.

Un alt sex-simbol de la Hollywood, Mel Gibson, şi-a părăsit soţia, cu care a avea şapte copii, pentru amanta mai tânără, Oksana Grigorieva. Gibson (54) şi Grigorieva sunt, din noiembrie 2009, părinţii micuţei Oksana, cel de-al optulea copil al actorului. Mezinul lui Jack Nicholson a venit pe lume când actorul avea 54 de ani, iar Mick Jagger avea 57 de ani cand a devenit tată pentru ultima dată. Jagger are şapte copii cu patru femei şi este deja bunic.
Sursa:OK magazin

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails
 
Noutati vedete,horoscop creditosBlogger Templates creditos Templates by lecca 2008 .....Top